Wijchen op z’n Moist

uitgesteld tot 2021

Maandenlang staat het Wijchense Meer in het teken van MEERkunst, en dat inspireert anderen tot eigen activiteiten waarin kunst een rol speelt.

Zo kwam een groepje Wijchenaren die hart hebben voor het Meer, en voor de kunst, op een leuk idee: op 21 juni 2020 organiseren zij een evenement op de oevers van het Meer bij Aalburg, Blauwe Hof, Zesakkers etc. (Hobby)kunstenaars uit Wijchen en omgeving kunnen daar hun creaties aan een groter publiek tonen onder het motto Wijchen op z’n Moist.

Alle vormen van artistieke activiteit zijn welkom, solo of in groepsverband, zang, dans, schilderen, beeldhouwen, keramiek, muziek, gedichten, vertellers, stand-up comedians, etc. Je kunt naar eigen inzicht een plek inrichten, en de organisatie spant zich ook in om, in overleg, bepaalde voorzieningen regelen.

meedoen?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten, kijk dan op de Facebookpagina van Wijchen op z’n Moist of mail naar wijchenmoist@gmail.com. Geef in je mail aan: naam, adres, artistieke uiting, en eventuele wensen. Gedetailleerde informatie stuurt de organisatie je na half maart, waarna je je inschrijving kunt bevestigen.